Evenimente

Română

Informații Coronavirus

  • Dacă aveți semnele unei boli respiratorii sau alte semne care pot fi caracteristice pentru COVID-19, rămâneți acasă și sunați la medicul de familie.
  • Dacă starea Dumneavosatră se agravează  sunați la 112.
  • Dacă doriți informații despre carantină sau  izolare la domiciliu sau ați venit acasă din străinătate, atunci sunați la numărul de:

CALL CENTER: 021 414 44 67

(în intervalul orar 8:00-22:00 în fiecare zi)

Începând din data de 01.10.2020,  Direcţia de Sănătate Publică Covasna pune la dispoziţia populaţiei un număr de CALL CENTER la care cetăţenii, pentru a putea primi informaţii cu privire la virusul SARS-CoV-2, pot accesa una din următoarele trei opţiuni:

  1. Informaţii Simptome
  2. Informaţii Contact Direct
  3. Informaţii Izolare

Numărul 021 414 44 67 poate fi apelat din toate reţelele de telefonie fixă sau mobilă, în intervalul orar 8:00-22:00 în fiecare zi.

Vă rugăm sprijiniți eforturile noastre de a preveni răspândirea virusului Sars-Cov-2 prin răspunsurile Dvs la intrebările chestionarului: Chestionar de evaluare medii de risc

Planul de reziliență județean față de recrudescența Covid - județul Covasna

Campania ”Împreună pentru un aer mai curat!” partea a II-a – Gestionarea deșeurilor rezultate din activități medicale

Direcţia De Sănătate Publică Covasna, Compartimentul Promovarea Sănătăţii a desfățurat o campanie IEC, în programul ”Împreună pentru un aer mai curat!” partea a II-a – Gestionarea deșeurilor rezultate din activități medicale pentru studenții din Școala Postliceală Sanitară Sf.Gheorghe în data de 16.10.2023 și 17.10.2023, invitatul nostru pentru aceasta ocazie a fost Dr. Farkas-Jakó József, medic epidemiolog din cadrul Direcției de Sănătate

Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare - 16 octombrie 2023

Celebrată anual în România în data de 16 octombrie, Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare este o oportunitate pentru a ne aminti faptul că lipsa hranei, foamea și malnutriția pot afecta orice țară din lume şi că sunt necesare acțiuni globale pentru a reduce cantitatea de alimente risipite.

Săptămâna Europeană a Mobilității - 16-22 septembrie 2023

Lansat în anul 2002, Proiectul European intitulat Săptămâna Europeană a Mobilității promovează schimbarea comportamentului în favoarea mobilității active, a transportului public și a altor soluții de transport nepoluante și inteligente.

Ziua Internațională de Luptă împotriva maladiei Alzheimer - 21 septembrie 2023

Ziua Internațională de Luptă împotriva maladiei Alzheimer, lansată în anul 1994 sub umbrela federației internaționale, Alzheimer Disease International (ADI) și sub patronajul Organizației Mondiale a Sănătății, este marcată în fiecare an pe data de 21 septembrie. Anul acesta, este subliniat aspectul conştientizării rolului esențial al identificării factorilor de risc și a semnelor timpurii ale demenței pentru adoptarea de măsuri proactive de reducere a riscului şi de prevenire a apariției acesteia.

Pagini

Subscribe to RSS - Evenimente