Események

magyar

A koronavírussal kacsolatos információk

A koronavírusos megbetegedések aránya Kovászna megye településein az utóbbi két héten - 2021.06.11.

  • Ha légzőszervi betegség vagy a COVID-19 betegségre jellemző tüneteket  észlel, maradjon otthon és vegye fel a kapcsolatot a családorvossal.
  • Ha rosszabbodik az állapota hívja az 112.
  • Ha további információkat szeretne az otthoni karanténról vagy külföldről érkezett haza, akkor hívja a:

Telefonos ügyfélszolgálat: 021 414 44 67

Program: 8:00-22:00 óra között

2020.10.01-től kezdődően a Kovásznai Közegészségügyi Igazgatóság elérhetővé teszi a lakosság számára a 021 414 44 67 telefonos ügyfélszolgálati számot, amelyet az állampolgárok a SARS-CoV-2 vírussal kapcsolatos információkkal kapcsolatosan hívhatnak.

 

A COVID-19 elleni oltási kampány

A Kovászna Megyei Közegészségügyi Igazgatóság támogatja a COVID-19 elleni oltási kampányt, és azt javasolja a lakosságnak, hogy háziorvosukon, munkáltatójukon vagy a rendelkezésre álló elektronikus platformon: a https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ honlapon keresztül jelentkezzenek az oltási folyamatra.

A Covid-19 elleni Johnson&Johnson vakcinával beoltatni kívánt személyek figyelmébe: Oltási tevékenységet végző háromszéki háziorvosi rendelők listája

Felvételi felhívás szakemberek részére (közösségi egészségügyi ápoló/egészségügyi mediátor) - VII. forduló

Felvételi felhívás szakemberek részére (közösségi egészségügyi ápoló/egészségügyi mediátor) a POCU/375/4/22/122607 - Integrált közösségi szolgáltatások létrehozása a szegénység és a társadalmi kirekesztés ellen projekt keretén belül – VII. forduló.

Az egészség védelme, a rákos beteg különleges gondozása a COVID-19 járvány keretében - a rákról szóló kampány témája a 2021. évben

"A rák kockázatot jelent COVID-19 súlyos formája számára! Ne hagyja, hogy a betegség befolyásolja Önt! És intézkedéseket tehet, megelőzheti és megvédheti magát!” jelmondat alatt zajló, rákról szóló kampány témája a 2021. évben Az egészség védelme, az onkológiai beteg különleges gondozása a COVID-19 járvány keretében. A kampány célja: Az onkológiai betegségekben szenvedő személyek figyelmének felhívása a COVID-19 járvány keretében való fokozott sérülékenységükkel kapcsolatban.

„Védőoltások - védelem mindenkinek!” - Védőoltások Európai Hete - 2021. április

A Kovászna Megyei Közegészségügyi Igazgatóság 2021. áprilisában az OLTÁSOKRÓL szóló Országos Tájékoztatási Kampány alkalmazási tevékenységeit bonyolítja le és ünnepli az Védőoltások Európai Hetét, 2021.04.26 – 05.02 között.

Oldalak

Subscribe to RSS - Események