Üdvözöljük a Kovászna Megyei Közegészségügyi Igazgatóság honlapján!

 

Események, újdonságok

A koronavírussal kacsolatos információk

  • Ha légzőszervi betegség vagy a COVID-19 betegségre jellemző tüneteket  észlel, maradjon otthon és vegye fel a kapcsolatot a családorvossal.
  • Ha rosszabbodik az állapota hívja az 112.
  • Ha további információkat szeretne az otthoni karanténról vagy külföldről érkezett haza, akkor hívja a:

Telefonos ügyfélszolgálat: 021 414 44 67

Program: 8:00-22:00 óra között

2020.10.01-től kezdődően a Kovásznai Közegészségügyi Igazgatóság elérhetővé teszi a lakosság számára a 021 414 44 67 telefonos ügyfélszolgálati számot, amelyet az állampolgárok a SARS-CoV-2 vírussal kapcsolatos információkkal kapcsolatosan hívhatnak.

Kovászna megyei ellenállóképességi terv - koronavírus-járvány terjedése ellen

Közlemény

A 2022 évi 1168 sz. rendelet előirásai szerint a következőket közöljük:

Közlemény

Koronavírus elleni oltás családorvosi rendelőkben

Május 16-tól kizárólag a családorvosi rendelőkben lehet kérni a koronavírus elleni oltást. Az érdekeltek a családorvosi rendelőkben beoltathatják magukat koronavírus elleni oltás 4. dózissal - Vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech. Bővebb információk az Egészségügyi Minisztérium honlapján.

Koronavírus elleni oltás és ingyenes tesztelési tevékenységet végző háromszéki háziorvosi rendelők listája

Oltás – befektetés a jövőbe! - Országos Oltási Tájékoztatási Kampány - Európai Oltási Hét - 2022. április

A Kovászna Megyei Közegészségügyi Igazgatóság 2022 április hónapjában bonyolítja le az OLTÁSRÓL szóló Országos Oltási Tájékoztatási Kampány végrehajtási tevékenységeit és 2022.24.04 - 05.01. között ünnepli az Európai Oltási Hetet.

Bolygónk - Egészségünk - Egészségügyi Világnap kampány - 2022. április 7.

Április 7. napján az Egészségügyi Minisztérium az Országos Egészségértékelési és – fejlesztési Program által finanszírozza és megszervezi az EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGNAP kampányt, amelynek szlogenje: BOLYGÓNK - EGÉSZSÉGÜNK Távolítsuk el a levegő, a víz és az élelmiszerek szennyezését! Az egészséges jövőért! Az Egészség Világnapja minden évben a globális egészségügyet érintő egyik legfontosabb kérdéssel foglalkozik. A 2022. évben az Egészség Világnapját bolygónk egészségének szenteljük.

Oldalak