Bun venit pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Covasna!

 

Evenimente, noutăți

Informații Coronavirus

  • Dacă aveți semnele unei boli respiratorii sau alte semne care pot fi caracteristice pentru COVID-19, rămâneți acasă și sunați la medicul de familie.
  • Dacă starea Dumneavosatră se agravează  sunați la 112.
  • Dacă doriți informații despre carantină sau  izolare la domiciliu sau ați venit acasă din străinătate, atunci sunați la numărul de:

CALL CENTER: 021 414 44 67

(în intervalul orar 8:00-22:00 în fiecare zi)

Începând din data de 01.10.2020,  Direcţia de Sănătate Publică Covasna pune la dispoziţia populaţiei un număr de CALL CENTER la care cetăţenii, pentru a putea primi informaţii cu privire la virusul SARS-CoV-2, pot accesa una din următoarele trei opţiuni:

  1. Informaţii Simptome
  2. Informaţii Contact Direct
  3. Informaţii Izolare

Numărul 021 414 44 67 poate fi apelat din toate reţelele de telefonie fixă sau mobilă, în intervalul orar 8:00-22:00 în fiecare zi.

Vă rugăm sprijiniți eforturile noastre de a preveni răspândirea virusului Sars-Cov-2 prin răspunsurile Dvs la intrebările chestionarului: Chestionar de evaluare medii de risc

Planul de reziliență județean față de recrudescența Covid - județul Covasna

Anunț de recrutare și selecție a specialiștilor (asistent medical comunitar/mediator sanitar) – grup țintă pe componenta de asistență medicală comunitară - runda a IX-a

PROIECT: CREAREA ȘI IMPLEMENTAREA SERVICIILOR COMUNITARE INTEGRATE PENTRU COMBATEREA SĂRĂCIEI ȘI A EXCLUZIUNII SOCIALE, POCU/375/4/22/122607

Dosarele de înscriere în vederea recrutării și selecției specialiștilor – asistent medical comunitar și mediator sanitar – grup țintă, care vor face parte din echipa comunitară integrată, în cadrul Proiectului CREAREA ȘI IMPLEMENTAREA SERVICIILOR COMUNITARE INTEGRATE PENTRU COMBATEREA SĂRĂCIEI ȘI A EXCLUZIUNII SOCIALE, POCU/375/4/22/122607 se depun la coordonatorul județean  al activității de asistență medicală comunitară de la sediul DSP Judeţeană/ persoana cu atribuții, de coordonare județeană a activității de asistență medicală comunitară pentru cazurile în care nu este desemnat un coordonator jutețean conform legislatiei specifice.

Anunț - ocupare posturi vacante - personal contractual - durata determinată - data 01.11.2021

Direcția de Sănătate Publică Covasna organizează procedura de ocupare fără concurs, a următoarelor posturi de personal contractual, pe perioada determinată. Mai multe infomații - aici.

Campania națională a informării despre efectele nutriției/alimentației - octombrie 2021

Direcţia de Sănătate Publică Covasna organizează în luna octombrie 2021 campania de informare şi educare dedicată informării despre alimentația sănătoasă, respectiv semnificația consumului de fructe, legume, verdețuri și cereale integrale asupra organismului. Sloganul campaniei este: "Fructele, legumele și cerealele integrale sunt elementele esențiale ale dietei."

Maraton de vaccinare în weekendul 16-17 octombrie 2021

În weekendul 16-17.10.2021, între orele 10:00-18:00, DSP Covasna, cu susținerea STS și ISU Covasna, va organiza un Maraton de Vaccinare în parcarea Sepsi Value Center.

Așteptăm toate persoanele cu vârsta peste 12 ani, care doresc să se vaccineze împotriva COVID 19. Vă oferim vaccin Pfizer (peste 12 ani) și Johnson & Johnson (peste 18 ani).

Direcția de Sănătate Publică Covasna

Pagini