Bun venit pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Covasna!

 

Evenimente, noutăți

Informații Coronavirus

  • Dacă aveți semnele unei boli respiratorii sau alte semne care pot fi caracteristice pentru COVID-19, rămâneți acasă și sunați la medicul de familie.
  • Dacă starea Dumneavosatră se agravează  sunați la 112.
  • Dacă doriți informații despre carantină sau  izolare la domiciliu sau ați venit acasă din străinătate, atunci sunați la numărul de:

CALL CENTER: 021 414 44 67

(în intervalul orar 8:00-22:00 în fiecare zi)

Începând din data de 01.10.2020,  Direcţia de Sănătate Publică Covasna pune la dispoziţia populaţiei un număr de CALL CENTER la care cetăţenii, pentru a putea primi informaţii cu privire la virusul SARS-CoV-2, pot accesa una din următoarele trei opţiuni:

  1. Informaţii Simptome
  2. Informaţii Contact Direct
  3. Informaţii Izolare

Numărul 021 414 44 67 poate fi apelat din toate reţelele de telefonie fixă sau mobilă, în intervalul orar 8:00-22:00 în fiecare zi.

Vă rugăm sprijiniți eforturile noastre de a preveni răspândirea virusului Sars-Cov-2 prin răspunsurile Dvs la intrebările chestionarului: Chestionar de evaluare medii de risc

Planul de reziliență județean față de recrudescența Covid - județul Covasna

Campanie anti fumat - campanie de informare-educare-conștientizare la Școala Postliceală Sanitară Sfântu Gheorghe

În cursul zilei de 20 septembrie 2022 Direcția de Sănătate Publică Covasna, Compartimentul Promovarea Sănătății a fost la Școala Postliceală Sanitară Sfântu Gheorghe, unde în cadrul Campaniei anti fumat a ținut o campanie de educație și dezvoltare pentru sănătate.

“Ai grijă de ochii tăi! Nu-ți neglija sănătatea vederii!” - Campania privind siguranța pacientului - septembrie 2022

Desfășurată sub sloganul “Ai grijă de ochii tăi! Nu-ți neglija sănătatea vederii!”, campania privind siguranța pacientului are ca temă în 2022 Siguranţa pacientului ȋn domeniul sănătăţii vederii. Scopul campaniei este: Informarea și conștientizarea populației asupra problemelor de sănătate a vederii și modalităților de prevenire a acestora!

Campania "Protecția solară – un pas important spre sănătate!" - august 2022

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Covasna organizează în luna august 2022, activităţi de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la importanța protecției solare, în prevenirea cancerelor de piele.

"Prin mișcare, o sănătate mai bună!" - Campania națională a informării despre efectele activității fizice - iulie 2022

Direcţia de Sănătate Publică Covasna organizează în luna iulie 2022 Campania națională a informării despre efectele activității fizice, cu sloganul „Prin mișcare, o sănătate mai bună!”. Campania se adresează adulților și vârstnicilor cu boli cronice și dizabilități. cu scopul de a îi informa despre îmbunătățirea stării de sănătate, prin adoptarea unui program regulat de activitate fizică, adecvat stării de sănătate pentru adoptarea unui stil de viață activ, cu beneficii demonstrate științific asupra sănătății și stării de bine.

Pagini